Szparagi Kerabu Zak Pelaccio

Szparagi Kerabu Zak Pelaccio
Szparagi Kerabu Zak Pelaccio mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, kiełki fasoli, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Burgery jagnięce Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde, oraz Sałatka Stekowa Zak Pelaccio.

Instrukcje

1
Jeśli rozdrabniasz kokosa, użyj starego tasaka, maczety, młotka lub innego narzędzia zniszczenia, aby otworzyć owoce. następnie użyj noża do parowania, aby wyciąć i podważyć białe mięso z dala od twardej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Usuń cienką brązową skórę pozostawioną na mięsie za pomocą obieraczki do warzyw lub noża do parkowania. Użyj dużych otworów tarki pudełkowej, aby zetrzeć świeże miąższ kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Posypać startego kokosa w nie więcej niż ½ cala-głębokie warstwy (pracy w partiach, jeśli to konieczne) w dużej patelni na średnim ogniu. Wrzuć kokosa co 30 sekund. gdy kokos zacznie lekko zabarwić, zacznij częściej rzucać. Kiedy większość płatków zmieni kolor na złotobrązowy, daj patelni kilka wstrząsów na ogniu, a następnie kilka rzutów i kilka wstrząsów ponownie, jak jakiś przesądny rytuał, który trzyma palących kokosy bogów na dystans, kradnąc kilka cennych chwil czasu gotowania. Wyciągnij patelnię z ognia i wrzuć ją nerwowo, aby nie dopuścić do tego, aby płonący bogowie podążali za Tobą z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozłóż tosty Kokosowe na talerzu lub blasze do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Odetnij wierzchołki szparagów około ½ cala poniżej czubka i odłóż końcówki na bok. Używając mandoliny lub obieraczki do warzyw, pokrój łodygi szparagów wzdłuż na długie, cienkie wstążki. wrzucić je do miski z sokiem z limonki i sosem rybnym i odstawić mieszaninę na co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
MandolinaMandolina
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać suchą żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu i scharagować końcówki szparagów ze wszystkich stron, mieszając, 2 do 3 minut. następnie przenieś je do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Po ostygnięciu końcówek dodaj miętę, kiełki fasoli, cebulę, chili i imbir i dobrze Wrzuć. następnie dodać łodygi szparagów z ich płynem i kerisik, dobrze wrzucić i doprawić do smaku sokiem z limonki i sosem rybnym. przełożyć sałatkę do miski i posypać liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn