Szparagi i suszone na słońcu pomidory Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów i suszonego na słońcu pomidora Vinaigrette. Ten przepis służy 6. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz suszone na słońcu posypki pomidorowe, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sałatka szparagowa z suszonymi pomidorami i cytrynowym winegretem, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Szparagi na parze, pod przykryciem, 4 minuty.
Umieścić w płytkim naczyniu.
Połącz posypkę pomidorową i pozostałe składniki w misce. Łyżka równomiernie na szparagi. Przykryć i schłodzić 2 godziny.