Szparagi i pomidor Panzanella może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 269 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, sól koszerna, kulki mozzarelli i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi Panzanella, Grillowane-Szparagi Panzanella, oraz Szparagi I Rukola Panzanella.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wrzucić chleb, 1/4 szklanki oliwy z oliwek i czosnek w misce, aż pokryte. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przenieść mieszaninę do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tosty, o 15 protokół, mieszając i przerzucanie kostki chleba o połowie. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do Ciasta
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Napełnij dużą miskę lodową wodą; odstaw na bok. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia; gotować szparagi we wrzącej wodzie do jasnozielonego i po prostu miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Szparagi przełożyć do schłodzonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odcedzić i osuszyć na czystym ręczniku.
8
Szparagi pokroić na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
9
W dużej misce wymieszaj szparagi, ogórek, pomidory koktajlowe, żółte pomidory, czerwoną cebulę, oliwki, kapary, kulki mozzarelli i kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
żółty Pomidor
Dynie Do Ciasta
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Gałązki Kopru Włoskiego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
W małej misce ubić ocet z czerwonego wina i 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część