Szparagi Hollandaise Puff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj szparagów Hollandaise Puff. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 301 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szparagi Holenderskie, Szparagi Z Holenderką, oraz Szparagi z Holenderką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę, masło, sól i pieprz.
Dodać mąkę i ser; mieszać, aż powstanie gładka kulka.
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Rozłóż ciasto na dnie natłuszczonej 10-in. patelnia do quiche lub talerz do ciasta, tworząc skorupę, naciskając ciasto od środka w kierunku krawędzi.
Piec, Odkryte, w 375° przez 30 minut lub aż nadmuchane na brzegach i złoty kolor.
Tymczasem przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodaj 1/2 cala. wody na dużą patelnię; dodać szparagi i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ostry-przetargu, o 4 protokół.
Ułożyć szynkę i szparagi na środku puffu.
Skropić sosem holenderskim.