Szparagi gotowane na parze z sosem holenderskim

Szparagi gotowane na parze z sosem holenderskim
Szparagi gotowane na parze z sosem holenderskim mogą być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 645 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, masło, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szparagi W Sosie Holenderskim, Szparagi Z Pomarańczowym Sosem Holenderskim, oraz Szparagi z wegańskim sosem holenderskim.

Instrukcje

1
Przygotuj szparagi: odłam twarde końce palcami. Zegnij szparagi włócznie pod koniec i będą łamać naturalnie tam, gdzie włócznia nie jest już trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2
Aby uzyskać elegancką prezentację włóczni, użyj obieraczki do warzyw, aby oderwać bardzo cienką warstwę zewnętrznej skóry dolnych dwóch do trzech cali szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
3
Przygotuj dużą, płytką patelnię (z pokrywą) z pół cala wody i stojakiem na parowiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przygotować sos Hollandaise: roztopić masło w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Żółtka, sok z cytryny, sól i cayenne przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wymieszać jaja przez 20-30 sekund ze średnią lub średnią prędkością do uzyskania jaśniejszego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Włącz blender w dół do najniższego ustawienia i powoli mżeć w gorącym roztopionym maśle, podczas gdy blender idzie. Mieszamy przez kilka sekund po dodaniu całego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Posmakuj sosu i w razie potrzeby dodaj więcej soli lub soku z cytryny. Zachowaj ciepło podczas gotowania szparagów na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Szparagi na parze: zagotuj wodę w patelni do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Umieść szparagi na stojaku do gotowania na parze. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
11
Parować przez 3 do 5 minut, do miękkości, ale wciąż trochę chrupiące, na pewno nie mushy. Czas zależy od grubości szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
12
Podawać: podawać, talerz szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
13
Polać je sosem holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn