Szparagi Buck ' s Italian-grillowane
Szparagi Buck ' s Italian-grillowane to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz pod ręką szparagi, masło, przyprawy ziołowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Celtic Buck, New Orleans Buck, oraz New England Buck.
Instrukcje
Masło rozpuścić na dużej patelni z oliwą z oliwek na średnim ogniu; na patelni umieścić szparagi.
Gdy szparagi zaczynają lekko skwierczeć, skropić w sosie paprykowym i dodać migdały, włoskie przyprawy i cebulę na patelni.
Przenieść szparagi wokół na patelni z łyżką do wystawiania migdały i cebulę do masła i oleju; gotować, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Szparagi posypać parmezanem i podgrzewać, aż ser się rozpuści, o 5 minut więcej.