Szparagi, Brie I Szynka Parmeńska Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów, Brie i szynki parmeńskiej Crostini. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bagietkę z chleba, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi, Brie I Szynka Crostini # SundaySupper, Dorsz Z Szynką Parmeńską I Szparagami, oraz Szparagi Parma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój końcówki szparagów na 2-in. długości. (Wyrzucić łodygi lub zapisać do innego użycia.)
Końcówki szparagów umieścić w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia wyłożona folią.
Skropić 1 łyżeczką oleju i wrzucić do herbu.
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do chrupkości.
Posmaruj plastry bagietki po obu stronach pozostałym olejem.
Umieścić na blasze do pieczenia. Dusić przez 1-2 minut z każdej strony lub do tosty.
Każdy plasterek ułożyć szparagami, prosciutto i serem. Broil 3-4 w. od ognia przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia sera.