Szparagi April Bloomfield z budyniem Parmezanowym i Prosciutto

Szparagi April Bloomfield z budyniem Parmezanowym i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać April Bloomfield szparagi z parmezanem budyniu i Prosciutto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 367 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 78 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, prosciutto, żółtko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to April Bloomfield 's Fried Pig' s Ear Salad, Diabły April Bloomfield na koniu, oraz April Bloomfield ' s Ricotta Gnudi.

Instrukcje

1
Zrób budyń: Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Śmietanę i mleko połączyć w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Wlać połowę mieszanki do średniego garnka, dodać czosnek, parmezan i sól, i ustawić garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Niech ciecz się gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 minutę, a następnie wyłączyć ogień. Mieszamy gorącą mieszaninę, aż będzie gładka.
5
Połącz żółtko i pozostałą zimną mieszankę śmietany w średniej misce i bardzo dobrze ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubij w mieszance na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Wlać mieszaninę do małej (2-szklanki) zapiekanki.
8
Odstawić na kilka minut, odtłuszczając pianę, która rozwija się na powierzchni za pomocą łyżki. Złóż mały ręcznik kuchenny na kwadrat, włóż go do dużego naczynia do pieczenia i ustaw zapiekankę na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Wlać tyle wody do garnka, aby dojść do około cala od krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Ostrożnie włóż garnek do piekarnika i gotuj, aż krem się ustawi; powinien być lekko jędrny na brzegach, ale nadal chwieje się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wyjmij garnek z piekarnika i pozostaw krem do ostygnięcia w wodzie, a następnie usuń go. (Można schłodzić krem na noc, jeśli chcesz. Lubię podawać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w ciężkiej patelni wystarczająco dużej, aby utrzymać wszystkie szparagi w jednej warstwie, aż zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szparagi do patelni, ustawiając włócznie w tym samym kierunku. Olej powinien trochę pękać i skwierczeć. Dać włócznie podrzucać szczypcami, posypać dużą szczyptą soli i rozprowadzić w jednej warstwie. Gotować, obracając włócznie od czasu do czasu, aż będą złotobrązowe w plamach i delikatne, ale nadal zgryźliwe, o 6 protokół. Ściśnij jedną z włóczni-powinna dać tylko trochę; nie powinna być ani zbyt mocna, ani mętna.Chwilę przed zakończeniem, posypać szparagami bazylią i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Obróć włócznie szczypcami i pobaw się trochę bazylią, dając jej czas na gorącą patelnię, a następnie przesuwając ją z powrotem na szparagi. To miłe, jeśli robi się trochę chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdejmij ciepło i pozwól szparagom delikatnie zakończyć gotowanie w ogniu patelni, mieszając od czasu do czasu i posypując trochę więcej soli i może odrobiną soku z cytryny, jeśli chcesz, tylko do momentu, gdy będziesz mógł podnieść włócznię bez poparzania palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Szparagi podawać na półmisku z kremem, prosciutto i oliwą z oliwek–tosty lub pieczywo z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn