Sznycel z serem szwajcarskim
Sznycel z serem szwajcarskim to europejskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 399 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chleba, sera Emmentaler, steku wieprzowego g 6oz i jajka. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, Fondue Z Serem Szwajcarskim, oraz Swiss Cheese Bacos.
Instrukcje
Whizz chleb w robocie kuchennym, aż dobrze.
Bułkę tartą wymieszać z serem, wyłożyć na duży talerz, następnie doprawić. Zanurz wieprzowinę w jajku, a następnie wciśnij obie strony do mieszaniny bułki tartej, aby pokryć całość.
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej i smażyć steki przez 3-4 minuty z każdej strony, aż do ugotowania.
Podawać z chrupiącą sałatką lub spróbować sałatki w stylu szwajcarskim, poniżej.