Sznycel Wiedeński

Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz jaja, kapary, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 pojedynczych płytkich naczyniach. Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem. Pogłębiać w mące, wstrząsać nadmiarem, pogłębiać przez jajko, a na koniec w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać masło, i ciepła, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj 1 sznycel na raz do patelni, brązowy z obu stron około 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Przenieś na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i umieść w piekarniku 250 stopni F, aby się ogrzać. Powtórzyć z innym Sznyclem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Usmażyć jajka i ułożyć każdy kotlet jajkiem. Top z 1 lub 2 filety anchois i posypać kaparami, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki w menu? Spróbuj sparować z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn