Szkliwione Tofu z Bok Choy
Szkliwione Tofu z Bok Choy jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, brązowy cukier, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Słodkie Chili-glazurowane Tofu z Bok Choy-America ' s Test Kitchen.
Instrukcje
Spuścić tofu Na Ręczniki papierowe.
Podgrzać połowę oleju rzepakowego na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać bok choy i pokrojony czosnek; gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 4 protokół.
Dodać 1 1/2 szklanki bulionu; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Tymczasem połączyć mielony czosnek, imbir, ryby i sosy sojowe, brązowy cukier i olej sezamowy.
Podgrzać pozostały olej rzepakowy w innej patelni na dużym ogniu.
Dodaj tofu i brązowy, o 3 protokół na stronę.
Dodaj mieszaninę soi i płaszcz tofu z nim. Dusić, uncovered, aż sos jest syropy, o 4 protokół. Wymieszać skrobię kukurydzianą do zarezerwowanego bulionu; dodać do Bok choy. Mieszać delikatnie, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Podzielić bok choy na 4 talerze i warstwy przeszklone tofu na górze.