Szkliwiona perłowa cebula i winogrona

Szkliwiona perłowa cebula i winogrona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szkliwionej perłowej cebuli i winogron. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz Turecki lub, woda, cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Winogrona + Cebula Perłowa, Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami, oraz Pieczony kurczak z czerwonymi winogronami, karmelizowaną cebulą perłową i sosem Port Pan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środkowej lub dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Blanszujemy nieobrane perłowe cebule we wrzącej wodzie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
WodaWoda
3
Odcedzić i przenieść do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i odciąć końce korzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
LódLód
4
Przynieś cebulę, ocet, i woda na wolnym ogniu w 12-calowej ciężkiej patelni z cukrem, masło, liść laurowy, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i dusić 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
MasłoMasło
CebulaCebula
PieprzPieprz
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odkryj patelnię i przenieść do piekarnika. Piecz, mieszając raz lub dwa razy, aż większość cieczy odparuje, 15 do 18 minut. Wymieszać w winogrona i pieczone, mieszając raz lub dwa razy, aż płyn glazury cebuli i winogron, 5 do 8 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WinogronaWinogrona
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
1
Marimar Estate Don Miguel Vineyard '06
1
Cebulę można blanszować i obrać 2 dni wcześniej, a następnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn