Szklane Naczynia Brownies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brownies ze szklanym naczyniem. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 242 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka skąpej łyżeczki soli, ekstraktu z wanilanu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto marchewkowe pieczone w szklanym naczyniu 8×12 cali, Brownies Deep Dish, oraz Brownies Z Głębokim Naczyniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Posmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie Pyrex i ułóż pasem pergaminu, aby ciasteczka można było usunąć z pan.In średni rondel, delikatnie rozpuścić masło.
Dodać wodę i oba cukry i doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać posiekaną czekoladę i kawałki czekolady, aż stopią się i będą gładkie. Czekolada zacznie gęstnieć w miarę mieszania.
Zimne jajka ubić w drugiej misce, a następnie ubić lub wymieszać z mieszaniną czekolady.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z mieszaniną czekolady.
Dodać pozostałe chipsy czekoladowe (upewnij się, że ciasto nie jest tak gorące, że je topi) i równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec przez 25 minut na środkowej półce, aż pojawią się ciasteczka.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie lekko schłodzić. Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.