Sześciowarstwowe Batoniki Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Sześciowarstwowych batonów Brownie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oryginalnej mieszanki supreme premium brownie, jajko, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj 2-Warstwowe No Bake Peanut Butter Brownie Bars, Krówka Brownie, Karmel, Popcorn + Płatki Owsiane Ciastko Crumble 7 Warstw Batonów, oraz Trójwarstwowe Ciasto Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania lub skracaniem. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie smarować folią na dnie tylko patelni.)
W dużej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, masło i jajko, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na patelnię.
Piec 14 minut (16 minut na ciemną patelnię).
Top z kokosem, bitami toffi, czekoladowymi chipsami i orzechami pekan.
Skropić równomiernie skondensowanym mlekiem do 1/2 cala boków.
Piec 35 do 39 minut dłużej lub do środka jest ustawiony, (37 do 41 minut dla ciemnej patelni lub do środka jest jasny złoty brąz). Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.