Szałwia-Jabłko Indyk Kiełbasa Śniadaniowa

Szałwia-Jabłko Indyk Kiełbasa Śniadaniowa
Szałwia-Jabłko Indyk śniadanie kiełbasa wymaga o 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka tymianku, masło, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko Szałwia Śniadanie Kiełbasa, Tortellini z kiełbasą z indyka w kremowej maślanej szałwii jabłkowej, oraz Chudego Indyka Jabłko I Klon Kiełbasa Śniadanie Pasztety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i dalej 5 składniki; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Zdjąć z ognia.
4
Połącz mieszankę cebuli, indyka, soli i pieprzu w średniej misce. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji; kształt każdej porcji w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
.Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj połowę pasztecików; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i gotowe.
8
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn