Szaszłyki Z Kurczaka Z Masłem
Szaszłyki z kurczaka z masłem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.73 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 399 kalorii, 53g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masala czat, kolendra, piersi z kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kurczak Z Masłem Cytrynowo-Ziołowym, Masło cytrynowo-tymiankowe pieczony kurczak i sos, oraz Steki Rib Eye Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 12 protokół.
Przenieś do mini robota kuchennego.
Dodać twarożek, czosnek, imbir, sok z cytryny, kolendra, garam masala, sól i cayenne i proces do gładkiej.
W dużej misce wrzuć kurczaka z mieszanką twarożku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Rozgrzej brojlery. Kawałki kurczaka nawlecz na 6 długich metalowych szaszłyków.
Umieść szaszłyki na dużej blasze do pieczenia i szczotkować obficie z ghee. Broil 3 cali od ciepła, obracając i fastrygowanie dwa razy z ghee, aż bogato rumiane i gotowane przez, o 7 protokół.
Przełóż szaszłyki na talerz.
Obficie posypać chat masala, udekorować kolendrą i podawać od razu.