Szaszłyki Z Kurczaka Z Bekonem

Szaszłyki Z Kurczaka Z Bekonem
Szaszłyki z kurczaka w bekonie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 porcjom. Jedna porcja zawiera 419 kalorii , 26 g białka i 29 g tłuszczu . Za 1,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, piersi z kurczaka, sosu sałatkowego ranczo i sosu pieprzowego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i przyjazną dla fodmap . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 37% , to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zapoznaj się z podobnymi przepisami: Szaszłyki z kurczaka z bekonem i bekonem z grilla, Szaszłyki z kurczaka z bekonem z grilla i Szaszłyki z kurczaka z bekonem i miodem .

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz sos ranczo, sos barbecue, chili w proszku i sos z ostrej papryki; dodaj kurczaka. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ranch DressingRanch Dressing
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Połóż pasek kurczaka na każdym pasku boczku; nawlecz je na metalowy lub namoczony drewniany szpikulec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Grilluj szaszłyki pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4–6 cali od ognia przez 10–14 minut lub do momentu, aż kurczak przestanie być różowy, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn