Szaszłyki z kurczaka rozmarynem i cukinią
Szaszłyki z kurczaka rozmarynu i cukinii może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki Z Kurczaka Cytrynowo-Rozmarynowe, Grillowany kurczak rozmaryn szaszłyki-Oda do prostoty, oraz Rozmaryn szaszłyki z kurczaka z sosem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść skórkę, rozmaryn, 1 łyżkę oleju i 1 łyżeczkę czosnku w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj kurczaka; uszczelnić worek i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Połącz 1 łyżkę oleju, 1 łyżeczkę czosnku, sok, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Nawlecz kurczaka i cukinię na przemian na każdy z 12 (12-calowych) szaszłyków.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 12 minut lub aż kurczak zostanie wykonany, obracając raz.