Szaszłyki z kurczaka i ananasa
Szaszłyki z kurczaka i ananasa wymagają ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 269 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ketchup, musztarda, udka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyki Ananasowe Z Kurczaka, Szaszłyki z kurczaka i ananasa, oraz Grillowane Szaszłyki Z Kurczaka I Ananasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu, dodać ketchup, sos sojowy, miód, musztarda, cukier, czosnek, i sok z cytryny. Doprowadzić do duszenia i gotować delikatnie, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Odstawić i ostudzić.
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową.
Każde udo z kurczaka pokroić na 2 kawałki. Obrać ananasa i pokroić na 1,5 cala kawałki. Na przemian z kurczakiem i ananasem, nawlecz kawałki na szaszłyki.
Posmarować je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Wyjąć ząbki czosnku z sosu barbecue i wyrzucić; umieścić około połowy sosu w małej misce na później.
Szaszłyki posmarować sosem. Gotować je na grillu, fastrygowanie regularnie z sosem barbecue, aż gotowane przez, o 10 do 15 protokół.
Podawać z zastrzeżonym sosem barbecue na boku do zanurzenia.