Szaszłyki Surf & Turf z grillowanymi warzywami
Skewered Surf & Turf z grillowanymi warzywami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.12 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, krewetki, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Surf i Turf Kabobs, Grillowane Surf & Turf Tacos, oraz Grillowane Surf ' N Turf Party Nachos z sosem z awokado Cotija dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Zmiksuj 5 pierwszych składników w blenderze, aż będą gładkie. Rezerwa połowa mieszaniny dressing służyć z grillowanymi krewetkami i mięsem.
Grilluj warzywa 10 min. lub do kruchego-przetargu, obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałą mieszaniną opatrunkową. Tymczasem wątku stek na 5 szaszłyki i wątku krewetki na 5 Oddzielne szaszłyki.
Dodaj do grilla wraz z warzywami. Grill 5 do 7 min. lub aż krewetki skręcić różowy i stek jest zrobione, obracając i szczotkowanie od czasu do czasu z pozostałej mieszaniny opatrunku.
Wyjąć warzywa z grilla; odciąć łodygi i usunąć nasiona z papryki. Pokroić wszystkie warzywa na 1-calowe kawałki.
Miejsce na talerzu. Top z krewetek i stek szaszłyki.
Mżawka z zastrzeżoną mieszanką opatrunkową.