Szaszłyki przepiórcze z szałwią Polenta i Asiago: Spiedini di Quaglie con Polenta e Asiago
Szaszłyki przepiórcze z szałwią Polentan i Asiago: Szpiegini di Quaglie con Polentan e Asiago może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 789 kalorii, 51g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $7.25 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szaszłyki, bekon z płyty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Grillowana Przepiórka z białą polentą.
Instrukcje
Sprawdź przepiórkę pod kątem kości lub piór i umieść w misce do mieszania.
Dodać pancetta, ocet, oliwa z oliwek, miód, i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill.
W rondlu 3-quart, wody i szałwii i doprowadzić do wrzenia.
Nawlecz jedną przepiórkę, a następnie po jednym kawałku pancetty, a następnie po jednej przepiórce na każdym z czterech szaszłyków i umieść na najgorętszej części grilla. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony, aż tylko różowy na kości nóg.
W międzyczasie wlać polentę powoli cienkim strumieniem do wrzącej wody, aż wszystko zostanie włączone i polenta zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj ser i gotuj jeszcze minutę, aż będzie tak gęsty jak pasta.
Wyjąć z ognia i wylać na gotową do obsługi deskę do krojenia. Ułóż szaszłyki na wierzchu polenty i podawaj.