Szaszłyki owocowe z kremem
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 305 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, melon miodowy, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj budyń owocowy, jak zrobić budyń owocowy / fruit s, Krem miodowo-cytrynowy z owocami, oraz Pavlova z owocowym nadzieniem budyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: bambusowe szaszłyki o długości 12 cali, foremka do ciastek w kształcie gwiazdy
Umieść plasterki arbuza na desce do krojenia i użyj foremki do ciastek w kształcie gwiazdy, aby wyciąć gwiazdki ze wszystkich plastrów.
Szaszłyk owoców przesuwając arbuzowe Gwiazdy mniej więcej w połowie wysokości szaszłyków. Następnie z truskawkami, winogronami i kiwi.
Umieść duży prostokątny kawałek spodu na dole jako podstawę.
Umieścić stojąc na talerzu, dając szaszłyk trochę poruszać, aby go stać prosto.
Podawać ze słodkim białym dipem w chmurze.
Dodaj mleko do średniego rondla na średnim ogniu i ubijaj, aż mieszanina będzie gotowana na parze.
W średniej misce ubić żółtka i cukier, aż bladożółty cukier się rozpuści. Powoli dodawać kilka kadzi gorącego mleka do mieszaniny jaj podczas ubijania. Powoli powracaj odpuszczoną mieszaninę do rondla, stale ubijając.
Podgrzać krem na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki, 4 do 6 minut. Wymieszać z masłem i wanilią.