Szaszłyki Fajita

Szaszłyki Fajita
Need a danie główne bezglutenowe? Szaszłyki Fajita może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś górną rundę, kolendrę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 38 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chipotle Lime Chicken Fajita Szaszłyki, Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, oraz Marynowany grill kurczak Fajita kebaby szaszłyki.

Instrukcje

1
W dużej wielokrotnego zamykania wymieszać razem sok z limonki, czosnek, ostry sos, olej rzepakowy i chili w proszku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
CzosnekCzosnek
2
Wyjąć 1 łyżkę marynaty i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
3
Pokroić paprykę i cebulę na jeden cal kwadratowych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
4
Umieścić w torbie z marynatą. Mięso pokroić w cienkie paski na ziarno i włożyć do worka z marynatą i warzywami i dobrze wymieszać, aby pokryć wszystko marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
5
Umieść torbę w dużej misce okrywać przecieki i przechowywać w lodówce przez półtorej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszać zarezerwowaną marynatę ze śmietaną i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MarynataMarynata
7
Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie przez 30 minut przed nawlekaniem wołowiny i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
8
Wyjmij mięso i warzywa z lodówki i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową, około 30 minut. Nawlecz wołowinę i warzywa na szaszłyki. Każdy szaszłyk powinien dostać 4 kawałki każdy z pieprzu i cebuli i 3 kawałki wołowiny, naprzemiennie jak wątku je na szaszłyku. Gotować szaszłyki na patelni lub grilla na świeżym powietrzu na średnim ogniu, aż mięso będzie średnio rzadkie, o 3 do 4 minut na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Przyozdobiony aromatyczną śmietaną i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn