Szaszłyki Fajita

Need a danie główne bezglutenowe? Szaszłyki Fajita może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś górną rundę, kolendrę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 38 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chipotle Lime Chicken Fajita Szaszłyki, Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, oraz Marynowany grill kurczak Fajita kebaby szaszłyki.
Instrukcje
W dużej wielokrotnego zamykania wymieszać razem sok z limonki, czosnek, ostry sos, olej rzepakowy i chili w proszku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wyjąć 1 łyżkę marynaty i odstawić.
Pokroić paprykę i cebulę na jeden cal kwadratowych kawałków.
Umieścić w torbie z marynatą. Mięso pokroić w cienkie paski na ziarno i włożyć do worka z marynatą i warzywami i dobrze wymieszać, aby pokryć wszystko marynatą.
Umieść torbę w dużej misce okrywać przecieki i przechowywać w lodówce przez półtorej godziny.
Wymieszać zarezerwowaną marynatę ze śmietaną i schłodzić.
Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie przez 30 minut przed nawlekaniem wołowiny i warzyw.
Wyjmij mięso i warzywa z lodówki i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową, około 30 minut. Nawlecz wołowinę i warzywa na szaszłyki. Każdy szaszłyk powinien dostać 4 kawałki każdy z pieprzu i cebuli i 3 kawałki wołowiny, naprzemiennie jak wątku je na szaszłyku. Gotować szaszłyki na patelni lub grilla na świeżym powietrzu na średnim ogniu, aż mięso będzie średnio rzadkie, o 3 do 4 minut na boku.
Przyozdobiony aromatyczną śmietaną i kolendrą.