Szaszłyki Do Steków Teriyaki
Szaszłyki Teriyaki stek może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 26 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, mielony imbir, kawałki ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyki Do Steków Teriyaki, Grillowane Szaszłyki Teriyaki, oraz Szaszłyki Z Łososia Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 5 pierwszych składników.
Umieścić mięso w szklanej misce.
Dodaj 1/4 szklanki mieszanki sosu stek; wymieszać równomiernie płaszcz mięsa. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce Pozostałe mieszanki sosu stek.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Mięso odcedzić; wyrzucić marynatę. Na przemian nitki mięsa, ananasa i papryki na 8 szaszłyków.
Grill 4 do 6 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione, obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałą mieszaniną sosu stekowego.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.