Szaszłyk Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Szaszłykowej wołowiny imbirowej. Ten przepis służy 8. Za 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 315 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, sezamu, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 47%. Podobne przepisy obejmują Flaki wołowe / wołowe a la tempura, Szaszłyk wołowy z sosem ostrygowym, oraz Tortellini W Szpikulcu.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze osiem składników; dodaj stek. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Nawlecz stek na metalowe lub namoczone drewniane szpikulce. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie, od czasu do czasu obracając.