Szaszłyk Caprese

Szaszłyk Caprese
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Caprese szaszłyk spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 168 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, bazylia, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj S ' more Skewer Bites, Szaszłyk Arbuzowo-Pomidorowy, oraz Szaszłyk z kurczaka i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na szaszłyki nanieść składniki w następującej kolejności: pomidor wiśniowy, liść świeżej bazylii, bocconcini, liść świeżej bazylii i pomidor winogronowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
BocconciniBocconcini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
2
Każdy szaszłyk posypać solą morską i czarnym pieprzem; skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn