Szarlotka Cheddar Cheese Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 397 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Szarlotka z serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z serem.
Połącz wodę z octem i stopniowo mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rzuć jedną piłkę, aby zmieścić 9-calowy talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść dno skorupy w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Rozwałkować wierzchnią skórkę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
W dużej misce wrzuć jabłka do soku z cytryny, aby zapobiec przebarwieniom.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Odcedzić i wyrzucić nadmiar soku. Wymieszać z cukrem i cynamonem. Ułóż rzędy nakładających się plasterków jabłek, zaczynając od zewnętrznej krawędzi. Kropka z masłem. Przykryć wierzchnią skórką z ciasta. Uszczelnij i zagniataj krawędzie widelcem, a następnie Przytnij nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
10
Wytnij kilka cięć w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Piec na blasze w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez około 30 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika, lekko posmarować roztrzepanym jajkiem i obficie posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Piec 5 do 10 minut więcej, aż cukier tworzy chrupiącą glazurę.