Szarlotka Z Okruchami
Przepis okruchy Topped Szarlotka może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny. Na 1,16 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 431 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać przepis Placek Ciasto, jabłka granny smith, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Okruchy Szarlotki, Szarlotka z okruchami, oraz Ciasto Jabłkowo-Dyniowe Z Okruchami.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni w 11-calowe koło. Dopasuj do 9-calowej patelni i przycinaj krawędzie, aby zwisały o 1 cal. Złożyć ciasto Pod, aby utworzyć podwójną grubą krawędź; zagniatać dekoracyjnie.
Umieścić w zamrażarce na 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią i ustaw ją na Dolnym stojaku.
W średniej misce wymieszać masło, brązowy cukier i 1 szklankę mąki. Szczypta palcami, aż powstaną duże okruchy.
Umieścić miskę w zamrażarce.
W dużej misce połącz jabłka, cukier, sok z cytryny, cynamon i pozostałą 1/4 szklanki mąki. Wrzucić do herbu i odstawić 10 minut, mieszając od czasu do czasu do rozpuszczenia cukru. Zeskrobać mieszaninę na skorupę ciasta, układając jabłka tak zwarto, jak to możliwe.
Ustawić ciasto na blasze do pieczenia i piec przez 35 minut.
Posypać reserved okruchy polewa nad jabłkami i piec, aż polewa jest złoty kolor, 40 do 50 minut dłużej.
Ostudzić na stojaku z drutu przed podaniem.