Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj szarlotki w brązowej papierowej torbie. Ten deser ma 606 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz jabłka granny smith, sok z cytryny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brown Butter Kardamon Spiced Sugar Paper, Torba Papierowa Szarlotka, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
1
Aby zrobić dno skorupy, wymieszać mąkę i biały cukier razem w misce, aż dobrze połączone. Wcierać niesolone masło do mąki, aż mieszanina przypomina grube okruchy; posypać zimną wodą, kilka łyżek na raz, mieszając ciasto razem lekko widelcem, aż ledwo trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Niesolone
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Uformuj ciasto w kulkę i rozwałkuj na okrąg o grubości około 1/8 cala. Delikatnie ułóż ciasto w 8-calowym naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Aby zrobić polewę, wymieszaj 1/2 szklanki mąki, 1/2 szklanki zmiękczonego masła i drobny cukier razem w misce, aż będziesz miał lepkie, wilgotne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Drobny
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Aby złożyć ciasto, przykryj dno skorupy ciasta lekką, równą warstwą okruchów krakersów Grahama. Napełnij ciasto mieszanką jabłkową, układając je w kształt Kopca. Szczypta kawałki mieszanki topping, spłaszczyć je trochę palcami i kropki je losowo na całej górnej części nadzienia, pokrywając jak najwięcej nadzienia, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Oderwij 2 30-calowe kawałki pergaminu i umieść je w kształcie krzyża na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
9
Umieść wypełnione ciasto na środku dwóch kawałków pergaminu, doprowadzić papier kończy się na ciasto i złożyć i zszyć papier pergaminu na ciasto, aby całkowicie zamknąć i uszczelnić w cieście. Papier nie powinien dotykać góry ani boków ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
10
Umieść pergamin owinięty ciasto na blasze do pieczenia złapać wszelkie kapie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Nie zaglądaj do środka pergaminu podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć z piekarnika, ostrożnie oderwać papier pergaminowy od ciasta i ostudzić; podawać na ciepło. Resztki przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman