Szarlotka Krucha
Need a deser wegetariański? Apple Shortbread Pie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, brązowy cukier, golden delicious apple, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C.)
Przesiać cztery, 1/2 szklanki cukru i soli do dużej miski.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Złóż żółtka (mieszanina będzie krucha).
Usunąć 1/4 mieszaniny i odstawić. Naciśnij resztę na dole i po bokach 8 calowy tart powłoki lub patelni ciasto.
W dużej misce połącz jabłka, brązowy cukier, 1 łyżkę mąki, cynamon i gałkę muszkatołową.
Umieść jabłka w skórce i posyp zarezerwowaną mieszaninę okruchów równomiernie na wierzchu.
Ułożyć ciasto na blasze i piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie 20 minut, lub aż góra będzie złotobrązowa, a wypełnienie bulgocze.