Szarlotka Karmelowa
Karmelowy Szarlotka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, jabłka granny smith, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier, przyprawę do ciasta z dyni i skrobię kukurydzianą.
Jabłka pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić w osobnej misce.
Jabłka skropić sokiem z cytryny i rumem; dodać do suchych składników. Wymieszać, aby połączyć.
Miejsce w piecrust. Kropka z 2 łyżkami masła.
Skropić sosem karmelowym.
Wymieszać mąkę i brązowy cukier razem w małej misce.
Pokroić w 1/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Posypać równomiernie wierzchem ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec dodatkowe 40 do 50 minut, aż złoty kolor. Pyszne, podawane na ciepło z gałką lodów waniliowych.