Szarlotka Jeżyna

Szarlotka Jeżyna
Szarlotka Jeżyna to wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jeżyn, Skórki ciasto, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połącz jabłka i jeżyny. W małej misce, połączyć brązowy cukier, skrobia kukurydziana, cynamon i gałka muszkatołowa. Wymieszać z owocami; wrzucić do herbu. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wierzch z drugą skórką i fletem; pokroić na kawałki w cieście. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń folię; piec dodatkowe 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn