Szarlotka Jeżyna
Szarlotka Jeżyna to wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jeżyn, Skórki ciasto, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
W dużej misce połącz jabłka i jeżyny. W małej misce, połączyć brązowy cukier, skrobia kukurydziana, cynamon i gałka muszkatołowa. Wymieszać z owocami; wrzucić do herbu. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Wierzch z drugą skórką i fletem; pokroić na kawałki w cieście. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Usuń folię; piec dodatkowe 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.