Szarlotka Boczkowo-Bourbonowa
Bekon - Bourbon Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier granulowany, złote przepyszne jabłka, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Naleśniki z boczkiem, jabłkiem i boczkiem, Bourbon Boczek Tarta Jabłkowa, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
W średniej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon i 1/2 szklanki mąki.
Pokrój w 1/4 szklanki (4 łyżki.) masło z blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wymieszać z boczkiem.
Umieść skorupę w 9-calowym talerzu ciasta zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką.
Jabłka umieścić w dużej misce.
Dodać cukier granulowany, pozostałą mąkę, bourbon i wanilię; lekko wymieszać łyżką do skorupy.
Pozostałe masło pokroić na małe kawałki; ułożyć równomiernie na jabłkach. Przykryć polewą okruchową.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 30 min. Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°; piec 30 min. albo dopóki jabłka nie zmiękną. Super.