Szarlotka
Przepis szarlotka jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mąki, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć z solą; pokroić w blenderze, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać wodą, 1 łyżka na raz, na powierzchni mieszaniny. Wymieszać widelcem do momentu zwilżenia suchych składników.
Zwiń w 10-calowe koło na mącznej powierzchni.
Połącz słodzik i kolejne 3 składniki; posyp jabłkiem i wrzuć.
Wymieszać łyżką w 9-calowy placek; posypać sokiem z cytryny.
Umieść ciasto na mieszance jabłkowej; złóż krawędzie pod i zagniataj. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut.
Podawać na ciepło. Top z lodami, w razie potrzeby (lody nie są uwzględnione w analizie).