Szampan-Citrus Beurre Blanc

Szampan-Citrus Beurre Blanc
Szampan-cytrusowy Beurre Blanc może być właśnie sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 458 kalorii, 1G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koszerną sól, sok pomarańczowy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczony Grouper z risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc, Marynowane krewetki z szampanem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z naleśnikiem ziemniaczano-gruszkowym i szampanem Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w rondlu 2-quart na średnim ogniu. Gotować 15 do 20 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zmniejszyć ogień do niskiej; stopniowo dodawać masło, 1 kawałek na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do stopienia. Odcedzić mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn