Szalotka-Cytrynowy Confit
Szalotka-cytrynowy Confit to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz gałązkę pietruszki, ziarna pieprzu, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Confit Szalotka, Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit, oraz Rukola z szalotką Confit Vinaigrette i prażone migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu z wrzącą wodą blanszować szalotkę przez 3 minuty; odcedzić. Powrót szalotki na patelnię, dodać olej, nasiona kolendry, ziarna pieprzu, czosnek, Skórka z cytryny i sok, seler, liść laurowy, tymianek, pietruszka i cukier i dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając kilka razy, aż szalotki są bardzo miękkie, o 30 protokół. Złóż szalkę i doprawić solą.