Crazy Lasagne: Lasagne może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1264 kalorii. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka liści kopru włoskiego, oliwa z oliwek, ser pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), oraz Lasagne z pięcioma warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać czosnek, nasiona kopru włoskiego i peperoncino i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj kiełbasę, wołowinę, pastę pomidorową, pomidory z puszki i czerwone wino. Doprowadzić sos do wrzenia. Obniżyć ogień i niech sos gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut przed wyjęciem patelni z ognia. Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W misce połącz ricottę z 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, posiekaną natką pietruszki i czarnym pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia. Doprawić 2 łyżkami soli. Makaron lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, gotując je, aż będą miękkie, ale nadal al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Drenaż. Wrzucić gotowanego makaronu w ragu mięsa z serem cacciacavallo, mieszanka ricotta, i kopru włoskiego liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto