Szalona Lasagne: Lasagne
Crazy Lasagne: Lasagne może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1264 kalorii. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka liści kopru włoskiego, oliwa z oliwek, ser pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), oraz Lasagne z pięcioma warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 7 do 8 protokół.
Dodać czosnek, nasiona kopru włoskiego i peperoncino i mieszać do połączenia.
Dodaj kiełbasę, wołowinę, pastę pomidorową, pomidory z puszki i czerwone wino. Doprowadzić sos do wrzenia. Obniżyć ogień i niech sos gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut przed wyjęciem patelni z ognia. Sól do smaku.
W misce połącz ricottę z 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, posiekaną natką pietruszki i czarnym pieprzem. Odstawić.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia. Doprawić 2 łyżkami soli. Makaron lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, gotując je, aż będą miękkie, ale nadal al dente.
Drenaż. Wrzucić gotowanego makaronu w ragu mięsa z serem cacciacavallo, mieszanka ricotta, i kopru włoskiego liści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto