Szafran Kulfi

Szafran Kulfi
Szafran Kulfi jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 235 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nici szafranowe, mielony kardamon, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szafran Mango Pistacja Kulfi Popsicles, kulfi falooda, jak zrobić kulfi falooda, oraz Tajny składnik (Szafran): Sałatka z pieczonych bakłażanów z jogurtem szafranowym.

Instrukcje

1
Połączyć 2 łyżki wody i szafranu w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mieszaninę szafranu i pozostałych składników w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia, mieszając trzepaczką. Przykryć folią; zamrozić 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Pozostawić lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn