Syrop z mleka maślanego
Syrop maślany to przepis bezglutenowy i wegetariański, składający się z 4 porcji. Porcja tego napoju zawiera 448 kalorii, 3 g białka i 37 g tłuszczu. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, mleko skondensowane, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Jeśli szukasz podobnych przepisów, spróbuj czekoladowych ciasteczek z maślanym orzechem pekanowym i karmelizowanym skondensowanym mlekiem, naleśników na mleku kokosowym z syropem klonowo-limonkowym i bananowych naleśników pełnoziarnistych z cukrem w syropie z mleka kokosowego.
Instrukcje
W rondlu wymieszaj masło lub margarynę, mleko zagęszczone, biały cukier i ekstrakt waniliowy. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu i kontynuuj gotowanie przez 5 minut.
Polej wybrane ciasto, gdy syrop jest jeszcze ciepły.