Syrop Z Miętą
Syrop z miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1178 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 22,34 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście mięty, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Wegańskie tosty francuskie z syropem lawendowym, Gofry kukurydziano-bekonowe z syropem klonowym z tymiankiem, oraz Dżem jagodowo-limonkowy z dodatkiem mięty.
Instrukcje
W 3-do 4-Quart patelni, połączyć 2 szklanki cukru, 2 szklanki wody, i 3 ćwiartki wypłukane świeże liście mięty (o 4 pęczki); mieszać często na średnim ogniu tylko do gotowania na wolnym ogniu.
Odstawić do ostygnięcia, około 30 minut.
Wlać przez drobny sitko do małego dzbanka. Chill until cold, about 45 minutes.
Mieszanka utrzymuje się, przykryta i schłodzona, do siedmiu dni.