Syrop Lipowo-Bazyliowy

Syrop Lipowo-Bazyliowy
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Syrop limonkowo-bazyliowy może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bazylię, skórkę z limonki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Arbuz Aguas Frescas Z Syropem Z Limonki, Mięty I Bazylii, Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, oraz Syrop Brzoskwiniowo-Bazyliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę z cukrem w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści (około 12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i wymieszać ze świeżą skórką z limonki i gałązką bazylii. Strome 10 minut, chłodne (około godziny) i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn