Syrop Lawendowy
Syrop lawendowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kwiatów lawendy, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Jagodowe Mojito z syropem lawendowym, Nektaryny i brzoskwinie z syropem lawendowym, oraz Ciasto Z Jagodami I Syropem Lawendowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki zagotować na wolnym ogniu w rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Lavender Sparkler: wymieszaj 1 do 2 łyżek syropu lawendowego do kieliszka wina musującego.
Lawenda mrożona herbata: wymieszać 2 łyżki syropu lawendowego do szklanki 12 uncji mrożonej herbaty.
Lemoniada Lawendowa: wymieszaj 2 łyżki syropu lawendowego do szklanki lemoniady o pojemności 12 uncji.