Syrop Jagodowy
Syrop jagodowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 67 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jagody, syrop kukurydziany, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Pieczone francuskie tosty z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Pieczone Borówki-Pecan francuskie tosty z syropem jagodowym, oraz Pieczone Borówki-Pecan francuskie tosty z syropem jagodowym.
Instrukcje
W blenderze połącz 1 szklankę jagód i syropu kukurydzianego; przykryj i przetwarzaj przez 30 sekund lub do momentu, gdy jagody będą prawie gładkie.
Umieść skrobię kukurydzianą w małym rondelku; stopniowo ubijaj mieszankę jagód. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać pozostałe jagody i ostudzić. Przechowywać w lodówce.