Syrop Brzoskwiniowo-Bazyliowy
Syrop brzoskwiniowo-bazyliowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, fasola waniliowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kompot brzoskwiniowo-jeżyn z syropem bazyliowym, Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper, oraz Brzoskwiniowe bombki Pralinowe z syropem brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cukier i wodę, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; dodać nektar brzoskwiniowy, fasolę wanilii i gałązki bazylii i całkowicie ostudzić. Przykryć i schłodzić 24 godziny. Odcedzić syrop; wyrzucić substancje stałe.