Swiss Chard torebki z farszem Kiełbasowym
Szwajcarskie Torebki Chard z farszem kiełbasa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jednodniowy chleb, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szwajcarskie Torebki Chard i Feta Phyllo, Farsz ryżowy z Chardą Szwajcarską i rodzynkami, oraz Korzeń selera, Persimmon i Chard szwajcarski " farsz.
Instrukcje
Kostki chleba moczyć w mleku w dużej misce, aż zmiękną, 20 do 30 protokół. Wycisnąć mleko, wyrzucając je, a następnie pokruszyć chleb w misce.
Dobrze umyć posiekane pory w misce z zimną wodą, mieszając je w celu poluzowania ziarna, a następnie wyjąć i przenieść na sito, aby odsączyć.
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Pokruszyć kiełbasę na patelni i brązowy, rozbijając grudki widelcem, o 3 protokół.
Kiełbasę przełożyć łyżką szczelinową do miski z chlebem.
Dodaj 2 łyżki oleju do patelni, następnie podsmażyć posiekany por, łodygi chard, 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu, często mieszając, aż warzywa będą miękkie i dopiero zaczynają brązowieć, 10 do 15 protokół. Warzywa wymieszać z mieszaniną chleba, a następnie ostudzić do ciepłego, około 15 minut. Pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu wymieszać z jajkami, następnie wymieszać jajka w mieszaninie Chlebowej.
Paski pora umyć, następnie blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, odsłoniętą, 2 minuty i przełożyć szczypcami do miski z lodem i zimną wodą (zapas wody w garnku).
Przełożyć na durszlak i dobrze osuszyć, następnie przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć. Blanch chard pozostawia w wodzie tylko do zwiędnięcia, o 30 sekund, i przenieść z łyżką szczelinową do wody z lodem do ostygnięcia.
Odcedzić liście boćwiny w durszlaku.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż 1 liść chard na powierzchni roboczej, używając mniejszych liści, aby w razie potrzeby załatać wszelkie otwory. Owijka z liści Chard powinna mieć około 8 na 5 cali (jeśli jest mniejsza, nakładaj kilka małych liści, tworząc większą owijkę; nie martw się, jeśli owijka jest większa niż 8 na 5). Kopiec 1/4 szklanki farszu w środku, następnie zebrać chard up nad nadzieniem, tworząc torebkę i zawiązać zamkniętą paskiem pora. (Masz dodatkowe paski na wypadek jakiejś przerwy.) Zrobić 19 więcej torebek w ten sam sposób.
Olej 3-quart gratin lub inne płytkie naczynie do pieczenia. Torebki stoją w pozycji pionowej w naczyniu i skropić pozostałą 1 1/2 łyżki oleju.
Dodaj bulion do naczynia i przykryj torebki arkuszem papieru woskowego lub pergaminem, a następnie luźno przykryj folią.
Piecz torebki, aż farsz się rozgrzeje i jajko jest ustawione (wyciąć jedno otwarte na dole, aby sprawdzić), 35 do 40 minut.
* Farsz można wykonać 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.* Torebki mogą być składane (ale nie pieczone)1 dzień wcześniej i schłodzone w naczyniu zapiekanym (bez bulionu), przykryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać bulion przed pieczeniem.