Swirly Świątynie

Swirly Świątynie
Swirly świątynie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka rabarbaru, miodu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Shirley Temples, Zdrowszy Niski Cukier Shirley Temples, oraz Swirly Dogs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić granulowany cukier, miód, sól i 2 łyżki wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przenieść 1 1/2 łyżki syropu do małej miseczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać rabarbar do pozostałego syropu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar rozpadnie się i mieszanina zgęstnieje, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Lekko ostudzić, następnie przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Śmietanę, mascarpone i cukier utrzeć mikserem na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż jedną trzecią mieszanki śmietany do mieszaniny rabarbaru, aż do połączenia, a następnie złóż resztę. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
MascarponeMascarpone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć okręgi z plasterków ciasta funta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przenieść do blachy do pieczenia i piec do lekko tosty, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umyć rund ciasto z zarezerwowanego syropu; niech ostygnie całkowicie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Na ciasto rozprowadzić warstwę konfitur truskawkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury TruskawkoweKonfitury Truskawkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Przełożyć krem rabarbarowy do woreczka z dużą końcówką Gwiazdy. Wymieszaj śmietanę z ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
12
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn