Sweetheart Cupcakes
Sweetheart Cupcakes to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wodę, olej z malin, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Walentynkowe babeczki dla ukochanej-Shirley Temple Cupcakes, Sweetheart Cupcakes, oraz Czekoladowe Babeczki Sweetheart dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia standardowa puszka na muffinki z papierowymi wkładkami do babeczek.
Ubij mieszankę ciasta, wodę, olej roślinny i białka razem na małej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średnim przez 2 minuty, aż będzie gładka. Napełnij wkładki cupcake 1/3 pełne białym cieście; odstawić.
Wymieszaj 4 krople czerwonego barwnika spożywczego do pozostałej miski ciasta, aby ciasto było różowe, wymieszaj z olejem malinowym.
Wlać 1/3 różowego ciasta do zamykanej plastikowej torby i odstawić.
Wymieszać więcej barwników spożywczych do pozostałej miski różowego ciasta, aż będzie pomarańczowy / czerwony kolor i wlać ciasto do zamykanej plastikowej torbie.
Odciąć róg torby, wbić otwartą końcówkę do środka każdej filiżanki białego ciasta i wycisnąć około dwóch łyżek czerwonego ciasta.
Odetnij róg worka różowym cieście, włóż otwartą końcówkę do środka czerwonego ciasta i wyciśnij około 1 łyżki różowego ciasta do każdej filiżanki.
Piec warstwowe babeczki w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut. Ostudzić całkowicie przed lukrem.