Sweet ' N Tart Apple Freezer Jam

Sweet ' N Tart Apple Freezer Jam
Sweet ' N Tart Apple Freezer Jam to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, jabłka galan, jabłka granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodko-pikantny dżem pomidorowy, Czosnkowe Crostini z Brie i słodko-pikantnym dżemem pomidorowym, oraz EASY Freezer Sweet Pickles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać jabłka, cukier, cynamon i imbir; wrzucić do herbu. Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść jabłka i zebrane soki w dużym garnku i wymieszaj z pektyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
PektynaPektyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium i gotować dżem, aż zgęstnieje i jabłka zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
DżemDżem
4
Użyj chochli, aby przenieść dżem do czystych słoików, pozostawiając około 1/2 cala miejsca na górze każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Umieść pokrywki na górze i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej (co najmniej 2 godziny), przed zamrożeniem. Przed użyciem rozmrozić dżem w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn