Sweet & Sour Plum Quencher
Sweet & Sour Plum Quencher to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cachaça, liście mięty, musujące wino różowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak w słodko-kwaśnym sosie śliwkowym, Placek Śliwkowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Ciasto Imbirowo-Śliwkowe Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Cienko pokroić limonkę; umieścić w shakerze koktajlowym.
Dodaj cachaa, plastry imbiru i liście mięty; zmiażdżyć.
Dodaj sake i lód do shakera. Przykryć i wstrząsnąć przez 30 sekund. Odcedzić i podzielić mieszaninę równomiernie między 2 szklanki. Float 1 uncja wina musującego ros na szczycie każdej porcji.
Udekorować cienkim plasterkiem śliwki.