Suwaki z wołowiny i Czarnej Fasoli
Wołowina i czarna fasola suwaki trwa około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 42g tłuszczu i w sumie 694 kalorii. Za $2.16 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis z Foodnetwork wymaga zielonej cebuli, cukru, oleju roślinnego i kapusty. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Suwaki Black Bean i Edamame, Suwaki z czarnej fasoli i grzybów, oraz Suwaki z czarnej fasoli z majonezem z awokado.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill. W średniej misce rozgnieć czarną fasolę, 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek w proszku tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem, aż będą bardzo kremowe. Delikatnie wymieszaj mieszankę czarnej fasoli z mieloną wołowiną. Dopraw obficie solą i pieprzem. Podziel mieszaninę na 8 równych porcji cienkich pasztecików. Za pomocą pędzla do ciasta lekko posmaruj zewnętrzną stronę placków musztardą. Lekko posmaruj grill olejem i umieść hamburgery na gorącym grillu. Gotuj hamburgery, aż powstanie złota skórka, około 1 do 2 minut z każdej strony. Pokrój mini bułeczki na pół i posmaruj pozostałym olejem.
Ułóż bułeczki na grillu, aż będą ładnie upieczone ze śladami grilla.
Podawaj suwaki na tostowanych bułeczkach hamburgerowych, zwieńczonych chrupiącą grillowaną chrupiącą sałatką Coleslaw.
Połóż ćwiartki kapusty na blasze do pieczenia i skrop olejem roślinnym z obu stron.
Posyp cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzuć do płaszcza. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub łącznie 8 minut, obracając raz lub do momentu, gdy krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Wyjmij kapustę z grilla i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie zrób winegret w średniej misce, ubijając skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż się zemulguje.
Dodaj sól i pieprz do smaku. Posiekaj grillowaną kapustę, usuwając rdzeń i włóż do miski z dressingiem.
Dodaj pietruszkę i zieloną cebulę i wymieszaj, aby pokryć.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Slider naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier